Neznámý pár odehnal pachatele. Pátráme po jejich totožnosti.

LIBEREC – Pátráme po důležitých svědcích v případu fyzického napadení z konce února letošního roku.


Neznámý pár odehnal pachatele. Pátráme po jejich totožnosti.

LIBEREC – Pátráme po důležitých svědcích v případu fyzického napadení z konce února letošního roku. 

22. února letošního roku, krátce po 11. hodině, došlo v ulici Lazebnický Vrch v Liberci ke slovnímu a následně také k fyzickému napadení 42leté ženy ze strany neznámého útočníka. Po bezprostředním napadení útočníkem žena upadla, čehož agresor využil k pokračování fyzického útoku vůči ní. Jen díky duchapřítomnosti muže a ženy, kteří se nacházeli poblíž místa události, nedošlo k dalšímu pokračování útoku. Pár, přicházející k místu napadení od Papírového náměstí, útočníka zahnal a výrazným způsobem tak dopomohl k ukončení jeho útoku.

Žádáme muže a ženu, kterým se podařilo odehnat pachatele fyzického napadení, aby se nám přihlásili prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo na tel. čísle 974 467 121. Jejich svědectví nám může výraznou měrou dopomoci nejen k dopadení pachatele, ale také k objasnění dalších okolností důležitých pro trestní řízení. Žádáme o spolupráci také veřejnost, která mohla událost vidět, aby se nám ozvala na uvedených telefonních linkách nebo osobně na služebně obvodního oddělení Liberec – centrum.

Policisté v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví, za který může pachateli, v případě prokázání viny, hrozit trest odnětí svobody od šesti měsíců do tří let.

Děkujeme za spolupráci.



2. července 2024
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
KŘP Libereckého kraje


Vizovické Trnkobraní 2024

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Zoo Liberec

Hlavní zprávy

 

Vizovické Trnkobraní 2024