Pátráme po totožnosti muže na fotografiích. Poznáváte jej?

LIBEREC – V drogériích třech obchodních center řádil prošedivělý muž.


Pátráme po totožnosti muže na fotografiích. Poznáváte jej?

LIBEREC – V drogériích třech obchodních center řádil prošedivělý muž. 

Tři případy s jedním a tímtéž protagonistou nyní vyšetřují policisté jako přečin krádež. Prošedivělý muž vyrazil na svou pouť za hranou zákona v pondělí 8. července, krátce před 15. hodinou. Nejprve si začal kapsy černé bundokošile plnit v drogerii obchodního centra Nisa. Kolem 16. hodiny zavítal do obchodního centra Fórum a naposled byl spatřen při téže činnosti krátce po 17. hodině v nákupním centru Géčko. Celková bilance mužovy nutkavé potřeby činila 81 odcizených zubních kartáčků, 7 kusů revitalizačních sér a 32 hlavic holicích strojků. Obchodníci díky němu přišli o produkty za téměř 20tisíc korun.

Poznáváte-li muže, zřejmě cizince, ve věku 55-60 let, kterého zaznamenaly bezpečnostní kamery obchodů, ozvěte se nám prostřednictvím bezplatné linky 158, na tel. čísle 974 467 200 nebo informace k jeho totožnosti a výskytu předejte přímo na služebnu Obvodního oddělení Liberec – Vesec.

Muž měl na sobě šedivé elastické rifle, modré boty s bílo černou podrážkou, černou košili, na které měl rozhalenou černou bundokošili s lesklými rukávy.

V uvedeném případu policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za který může pachateli v případě odsouzení hrozit trest odnětí svobody až na dvě léta.



1. srpna 2024
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
KŘP Libereckého kraje



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Zoo Liberec

Hlavní zprávy