V pátek do Liberce zavítá SK Slavia Praha

LIBEREC - Na stadionu U Nisy se utkají fotbalové celky FC Slovan Liberec a SK Slavia Praha.


V pátek do Liberce zavítá SK Slavia Praha

LIBEREC - Na stadionu U Nisy se utkají fotbalové celky FC Slovan Liberec a SK Slavia Praha. 

V pátek 2. srpna 2024 se v Liberci, na stadionu U Nisy, odehraje 3. kolo základní části Chance Ligy mezi celky FC Slovan Liberec a SK Slavia Praha. Začátek utkání je naplánován na 17:30 hodin.

Tento zápas je ze strany Policie ČR vyhodnocen jako rizikový, čemuž budou odpovídat i opatření, na která se policisté připravují. Cílem bezpečnostních opatření je zejména zajistit veřejný pořádek ve městě Liberci a především pak v blízkosti fotbalového stadionu U Nisy. V případě páchání výtržností ze strany fanoušků budou policisté připraveni tyto incidenty důrazně řešit. Úkolem policejních složek bude mimo jiné také zajištění bezpečnosti a plynulosti provozu na pozemních komunikacích související s přesuny fanoušků obou týmů.

Do opatření budou zapojeni policisté pořádkové, dopravní i kriminální služby. V terénu budou i členové Antikonfliktního týmu, kteří jsou vždy důležitým komunikačním prostředníkem s fanoušky. Do akce budou dále nasazeni policisté z krajské pořádkové jednotky a psovodi.
Na stadionu bude z důvodu zajištění bezpečnosti zvýšený počet pracovníků bezpečnostní agentury, pořadatelská služba a strážníci Městské policie Liberec.

Policisté budou monitorovat již příjezd fanoušků do Liberce a budou rovněž dohlížet na jejich přesun na stadion U Nisy. A právě s přesunem fanoušků na stadion mohou být spojené i menší komplikace v dopravě, především pak v ulicích Chrastavská a Zhořelecká.

Žádáme všechny návštěvníky, aby respektovali dopravní značení, parkovali jen na místech k tomu určených a řídili se pokyny policistů.

Děkujeme za spolupráci.

1. srpna 2024
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
KŘP Libereckého kraje



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Zoo Liberec

Hlavní zprávy