Roman Koudelka korunován nejlepším sportovcem Semil 2023

0

Roman Koudelka, skokan na lyžích, AC Turnov, biatlonista Ferdinand Jansa, KB Jilemnice, blog, region24


Nejlepším sportovcem okresu Semily za rok 2023 je skokan na lyžích Roman Koudelka. V kategorii dospělých kolektivů zvítězily atletky z AC Turnov, zatímco mezi mládeží jednotlivců vynikl biatlonista Ferdinand Jansa. Nejlepším kolektivem mládeže byli dorostenci KB Jilemnice. Slavnostní vyhlášení proběhlo v jilemnickém kulturním domě.

V neděli 6. února 2024 byli večer oceněni nejlepší sportovci okresu Semily za uplynulý rok 2023. Slavnostní vyhlášení výsledků se konalo v jilemnickém kulturním domě a hlavním vítězem v kategorii dospělých jednotlivců se stal talentovaný skokan na lyžích Roman Koudelka, člen LSK Lomnice nad Popelkou.

V kategorii dospělých kolektivů zvítězily atletky z AC Turnov, které tvoří čtveřice Nela Vaníčková, Kateřina Sajdlová, Jana Pekařová a Anna Mikulová. Mladý talent Ferdinand Jansa z Klubu biatlonu Jilemnice vyhrál v kategorii mládeže jednotlivců díky svým výborným výkonům v biatlonu.

Nejlepším kolektivem mládeže se stali dorostenci KB Jilemnice, kteří zápolili v biatlonu, a to konkrétně Křížová, Plecháčová, Sucharda a Kulhánková. V kategorii masters zvítězil zkušený orientační běžec Tomáš Dlabaja z TJ Turnov.

Ocenění za nejlepší trenéra profesionála připadlo Tomáši Holubcovi z Klubu biatlonu Jilemnice, zatímco Filip Horký z AC Turnov získal ocenění za nejlepšího trenéra amatéra v atletice.

Do Síně slávy byly uvedeny významné osobnosti regionu, a to Stanislav Henych (ČKS SKI Jilemnice; běh na lyžích), Vlastimil Mendřický (ČKS SKI Jilemnice; běh na lyžích), Josef Trojan (KB Jilemnice; biatlon), František Zikuda – in memoriam (ŠK Zikuda Turnov; šachy) a Vlasta Zlesáková (OK Jilemnice; orientační běh).

Tato slavnostní událost představuje skvělou příležitost k ocenění všech těchto špičkových sportovců, kteří v předchozím roce reprezentovali okres Semily. Díky svým výkonům a úspěchům přispívají k propagaci sportu a regionu nejen v rámci České republiky, ale také na mezinárodním poli. Jejich úspěchy jsou inspirací pro mladé sportovce a fanoušky sportu v celém kraji.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář